Fred Teepe, fotograaf

“ Schilderen met licht zoals ze dat noemen maar dan met fotografie “

Met een muziek studie en de liefde voor natuur als basis ben ik jaren geleden met fotografie begonnen om het licht van, vooral Nederland, vast te leggen.

Mijn regelmatige bezoek aan Zeeland heeft mijn kijk op het licht veranderd.

Portretten, landschappen en architectuur waren mijn onderwerpen.

In covid tijd ben ik gaan experimenteren met technieken die in fotografie mogelijk zijn zoals ICM, beweging met lange sluitertijden.

Ik kon eindelijk mijn voorliefde voor impressionisme, zowel muziek als beeldende kunst, op mijn manier van fotograferen min of meer vastleggen. Ook in de stillevens die ik maak probeer ik een bepaalde manier van beweging vast te leggen, schilderen met licht zoals ze dat noemen maar dan met fotografie.

www.fredteepe.com
https://fredteepe.exto.nl/